• Bosch BGL3A332
  • Bosch BGL3A332
  • Bosch BGL3A332

Bosch BGL3A332

Sterke prestatie in een handig formaat. Met een handvat gemakkelijk en snel zuigen • QuattroPower System: Hoogwaardige technologie van Bosch voor een uitstekend schoonmaakresultaat bij een laag energieverbruik • PowerProtect System:
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€139,00
Incl. btw

Bosch BGL3A332 stofzuiger met 600 watt vermogen, een actieradius van 10 meter en een stofopvang inhoud van 4 liter. Met Wasbaar HEPA Hygiënefilter: Geschikt voor mensen met allergieën. De uitblaaslucht is schoner dan omgevingslucht. Door het grote volume van de stofzak hoef je niet zo vaak de stofzak te vervangen, dus minder kosten. De BGL3A332 heeft onder andere elektronische zuigkrachtregeling en een metalen telescoopbuis met schuifmanchet. Verder bevat de stofzuiger een automatische snoeroproller, een stofzak vol indicatie en een handige parkeer- en opberghulp. De nieuwe innovatieve HiSpin Motor met aerodynamische bladen en perfect gekalibreerde luchtstroom zorgt voor een hoge stofopname bij een laag energieverbruik. Bij de BGL3A332 ontvang je naast een omschakelbaar zuigmondstuk ook een mondstuk voor harde vloeren.

 

PowerProtect System
Voor een langdurig schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult. De PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten.

 

Het energielabel
De Bosch BGL3A332 stofzuiger kent de volgende waarden op het energielabel:

Energieklasse: A

Stofopname op harde vloeren: A

Stofopname op tapijt: C

Stofuitstootklasse: A

Gemiddeld jaarlijks energieverbruik: 28 kWh

Geluidsniveau: 75 dB

 

Bijgeleverde borstels

- Omschakelbaar zuigmondstuk

- Harde vloeren borstel met zachte borstels. Geschikt voor een zachte reiniging van kwetsbare vloeren zoals parket

 

- Combi-kieren/meubelmondstuk

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen