Over ons

 

Vraets Witgoed is een servicegericht bedrijf, gevestigd in Berg aan de Maas. Als uw huishoudelijke apparaten defect zijn of niet doen wat ze behoren te doen, merkt u pas hoe vervelend het is om zonder deze apparaten het werk te moeten doen. Daarom heeft Vraets Witgoed een goede en snelle service hoog in zijn vaandel staan.

Het vakkundig repareren van alle grote huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur voeren wij allemaal op adres uit. De garantie op nieuwe apparaten kan verlengd worden tot maximaal 10 jaar. Wij voeren binnen deze garantie periode alle reparaties kosteloos uit.

In onze showroom kan Vraets Witgoed u van dienst zijn voor advies voor aanschaf van nieuwe grote huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur.

Een bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Op de volgende manieren kunt u contact met ons opnemen: T: 046-433 14 84 of
E: [email protected], u kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Door een jarenlange ervaring in het repareren van grote huishoudelijke apparaten kunnen wij u een uitstekende service en een goed advies bieden. Mocht tijdens een bezoek van de monteur blijken dat het niet rendabel is om de reparatie aan uw apparaat uit te voeren en u besluit een nieuw apparaat bij Vraetswitgoed aan te schaffen, dan zullen de voorrijkosten en arbeidskosten niet in rekening gebracht worden.

Bedrijfsgegevens:

 

Vraetswitgoed
Holsberg 26
6129KL Urmond
Telefoon: 046 - 433 1484
Email: [email protected]

KVK-nummer: 14040299
BTW-nummer: NL800933072B01
Bankrekening: NL20RABO0149292104