Betalingsmogelijkheden

 

Bij Vraetswitgoed bieden wij u de meest uiteenlopende betaalmethodes. Zodat iedereen op zijn favoriete manier kan betalen, hieronder vindt u meer informatie over de diverse betaalmogelijkheden.

Betalen bij Vraetswitgoed:
- Betalen bij afhalen
- iDeal
- Vooruitbetaling per bank
 

Betalen bij afhalen:
Woont u in de buurt of wilt u producten het liefst afhalen, dat kan! Kies dan voor de optie 'Betalen bij afhalen'. Wij zorgen ervoor dat de order wordt verwerkt en u krijgt een bevestiging wanneer de order klaar ligt om af te halen.
LET OP: U betaald de order dan door middel van een contante betaling of pin betaling.

Als dit gelukt is wordt uw order verwerkt en verzonden, hierover wordt u per mail op de hoogte gehouden.

iDeal
Met iDeal kiest u voor de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Zit u bij een bank die internet bankieren aanbiedt, dan kunt u bijna altijd gebruikmaken van iDeal. Tijdens het betaalproces kiest u uw eigen bank. Controleer hierbij wel of u naar de juiste betaalomgeving verwezen wordt. Het betaalproces bij Vraetswitgoed vindt plaats in een beveiligde omgeving, dit is te zien aan het beveiligingsicoontje in je browser.

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever het bedrag handmatig naar Vraetswitgoed overmaken of maakt u nog geen gebruik van internetbankieren? Geen probleem! Kies dan voor 'vooruitbetaling per bank'. We sturen u vervolgens de betaalgegevens per e-mail zodat u het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Aan deze optie zijn geen transactiekosten verbonden.

Door de overschijvingstijd van de transactie, kan het één of meerdere dagen kosten voordat de bestelling verwerkt wordt. U betaalt altijd het volledige bedrag vooraf, ook als enkele producten pas later geleverd worden. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling door ons in behandeling genomen. LET OP: dit betekend dat de producten dan ook pas worden gereserveerd.

Als referentie of betalingskenmerk van de transactie gebruikt u het ordernummer van uw bestelling. Zo kunnen wij de order zo snel mogelijk verwerken.

Rekeninginformatie
Vraetswitgoed
IBAN: NL20RABO0149292104
BIC: RABONL2U