Trommel droger draait niet

De trommel in uw droger draait niet. Wat nu? Dit kan aan een aantal dingen liggen. Vraets Witgoed komt graag bij u langs. Maak online of telefonisch een afspraak en uw droger wordt binnen twee werkdagen onderzocht. Hopelijk kunt u binnenkort weer fijn gebruikmaken van uw droger.

De trommel van mijn droger draait niet. Wat nu?

Nadat u de was uit de wasmachine haalt, denkt u het even in de droger te stoppen. Maar wat blijkt? De trommel van de droger draait niet. Dit kan door de volgende zaken komen:

  • De deurschakelaar is kapot
  • De aandrijfriem is versleten of gebroken
  • De motor is doorgebrand

Vaak komt het doordat er te lang geen onderhoud is uitgevoerd. Na een aantal jaar, verslijten de onderdelen van uw droger en bestaat de kans op een defect.

Kwaliteit en vakmanschap

Al jarenlang beloven wij onze klanten optimale kwaliteit en vakmanschap. Maar er is meer! Zo is onze klantenservice 24 uur per dag beschikbaar, hanteren wij een snelle werkwijze en rekenen we geen voorrijkosten. Wilt u een afspraak inplannen zodat wij de trommel van uw droger die niet meer draait kunnen repareren? Bel dan even naar 046-433 1484. Of vul het online contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Andere bezoekers bekeken:

Droger gaat niet meer aan | Nieuwe vaatwasser aanschaffen | Wasmachine lampjes branden niet

Geen producten gevonden...