Wasmachine maakt herrie bij centrifugeren

Uw wasmachine maakt herrie bij het centrifugeren, maar u weet niet waar het aan ligt. Grote kans dat het wasgoed onregelmatig in de trommel is verdeeld. De oplossing? Haal de was uit de wasmachine en zorg ervoor dat de lading in balans is. Als het goed is, maakt de wasmachine geen herrie meer bij het centrifugeren.

Mijn wasmachine maakt herrie bij het centrifugeren

Heeft u de lading opnieuw in de wasmachine gestopt, maar maakt de wasmachine nog steeds herrie bij het centrifugeren? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken met Vraets Witgoed. Wij komen binnen twee werkdagen de situatie onderzoeken en pakken het probleem bij de kern aan. Van welk merk uw wasmachine ook is, wij zorgen voor een passende oplossing. Van tevoren geven wij een tijdsindicatie zodat u weet waar u aan toe bent.

Nieuwe wasmachine aanschaffen

Is uw wasmachine niet meer te repareren omdat deze bijvoorbeeld te oud is? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan wasmachines. Plaats online uw bestelling of kom langs in Urmond. Vergeet niet om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 046-433 1484 of vul het online contactformulier in. Dan maken wij de benodigde tijd voor u vrij.

 

Andere bezoekers bekeken:

Nieuwe wasmachine aanschaffen | Witgoed reparatie aan huis | Koelkast reparatie aan huis

Geen producten gevonden...