Wasmachine reparatie

Is uw wasmachine toe aan reparatie? Centrifugeert de wasmachine niet meer, loopt het water niet meer weg of gaat uw wasmachine helemaal niet meer aan? Allerlei vervelende kwesties die u graag snel wilt oplossen. Daarom schakelt u Vraets Witgoed in.

Wasmachine reparatie op locatie

Voor de reparatie van uw wasmachine hoeft u niet de deur uit. Maak vandaag eenvoudig een afspraak en wij komen binnen twee werkdagen bij u langs. Wij zijn officieel dealer van Miele, Bosch, Siemens en Liebherr, maar kunnen elk wasmachinemerk voor uw repareren. Heeft u een afspraak gemaakt? Dan geven wij u een tijdsindicatie van de reparatie van uw wasmachine in. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Schaf online een nieuwe wasmachine aan

Is uw wasmachine helaas niet meer te repareren? Dan helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en kies uw serviceplan. Bestelling geplaatst? Dan zorgen wij ervoor dat uw wasmachine zo snel mogelijk geleverd wordt. Bekijk ook eens het aanbod aan drogers en accessoires.

Maak een afspraak

Bel naar 046-433 1484 en leg de reparatie aan uw wasmachine vast. Komt u graag een bezoek aan onze showroom brengen? Ook dan vragen wij u om een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u hebben vrijgemaakt. Zien wij u binnenkort in Urmond?

 

Andere bezoekers bekeken:

Thermostaat koelkast kapot urmond | Thermische zekering droger | Trommel droger draait niet

Geen producten gevonden...