Witgoed reparatie aan huis

Voor witgoed reparatie aan huis schakelt u Vraets Witgoed in. Of uw apparaat nu van Miele, Bosch, Liebherr of Siemens is, wij komen het voor u repareren! Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op en wij komen binnen twee werkdagen bij u langs.

Witgoed reparatie aan huis

Witgoed staat bekend om het grote formaat wat lastig te vervoeren is. Daarom schakelt u ons in voor witgoed reparatie aan huis. Gaat de droger niet meer aan, is de thermostaat van de koelkast kapot of gaan de lampjes van de wasmachine niet meer aan? Wij komen graag bij u langs om de kern van het probleem te vinden. Nadat u een afspraak heeft gemaakt, geven wij u een tijdsindicatie van de reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

24 uur bereikbaar

Onze klantenservice staat 24 uur per dag voor u klaar. Deze bereikt u door te bellen naar 046-433 1484. Ontvangt u graag persoonlijk advies voordat u voor witgoed reparatie aan huis kiest? Kom dan langs in onze showroom in Urmond. Deze is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij vragen u om ook hiervoor een afspraak te maken. Dan maken wij de tijd die nodig is voor u vrij. In onze showroom presenteren wij tevens ons assortiment.

 

Andere bezoekers bekeken:

Koelkast reparatie aan huis | Snelle reparatie koelkast | Vaatwasser reparatie

Geen producten gevonden...