Nieuwe innovaties Bosch en Siemens

Nieuwe innovaties Bosch en Siemens

Altijd en overal toegang tot uw huishoudelijke apparaten.

Bosch en Siemens hebben weer een aantal nieuwe innovaties op het gebied van groot huishoudelijke apparaten. Zo hebben ze pas geleden een aantal apparaten uitgerust met Wifi. Deze apparaten zijn dan ook te bedienen via de Home Connect-app op uw smartphone of tablet, ook geeft de app u op afstand informatie over de apparaten.

 

In dit artikel zal omschreven worden wat er nu allemaal mogelijk is met de Home Connect-app en welke apparaten er geschikt voor zijn. 

 

De Home Connect-app is beschikbaar voor koken, wassen, koelen, vaatwassen, koffie. Deze apparaten hebben allemaal hun eigen functies te te bedienen zijn met de app. Bij het opstarten van de app kunt u kijken naar een kort introductie filmpje over de mogelijkheden die deze app, ook is het mogelijk een demo te starten zodat u de Home Connect-app zelf al kan uitproberen.

 

De app geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om alvast de oven op te warmen als u vertrekt op het werk. Of als u s'morgens toch vergeten bent de vaatwasser te starten, kunt u alsnog het programma starten. Ook is deze app handig als u in de winkel staat en even niet weet of er nog genoeg eieren zijn. De Home Connect koelkasten van Bosch en Siemens zijn uitgerust met 2 camera's zodat u altijd en overal kunt zien wat er nog in uw koelkast ligt. Ook zijn er koffieautomaten geschikt voor Home Connect, met deze apparaten kunt u de gewenste koffie van vrienden of familie opslaan in het geheugen en de volgende keer heel makkelijk dezelfde koffie selecteren.

 

 Als u op de onderstaande link klikt komt u bij ons assortiment Home Connect apparaten.
 
 

Klik hier voor de apparaten

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.