Storing wasmachine

Storing wasmachine

Wat te doen als: De wasmachine een storing geeft bij het wegpompen van het water!

Als een wasmachine een storing aangeeft bij het wegpompen van het water is het niet altijd noodzakelijk dat er een monteur bij u langskomt voor het repareren van de wasmachine. De wasmachine hoeft namelijk niet defect te zijn. Het kan voorkomen dat de pomp van de wasmachine geblokkeerd is door voorwerpen die met de was in de machine terecht gekomen zijn. Dit is makkelijk zelf op te lossen en het hoeft u dan ook niet direct geld te kosten!

 

Op de foto is een deksel te zien met een slangetje, allereerst is het noodzakelijk dat het water uit de machine getapt gaat worden, dit kan door middel van het slangetje. Op het moment dat alle water uit de machine is kan de deksel bij de pomp losgedraaid worden. Als de deksel los is kan deze naar buiten getrokken worden en kunnen er al voorwerpen zichtbaar worden die er niet thuis horen. Als dit niet het geval is kan het nog in de pomp zitten. Door middel van het voelen in de pomp kunnen er voorwerpen uitgehaald worden.

 

Nadat dit gedaan is mag de deksel weer terug geplaatst worden en kan de machine op afpompen gezet worden. Mocht hij nu nog een storing aangeven is er toch een defect aan de wasmachine. 

 

Heeft u hierna nog vragen mail of bel gerust! [email protected] - 046 433 14 84

 

Reacties

  1. jjustink jjustink

    Onderhoud is inderdaad erg belangrijk! Repareren doe ik ook altijd zelf (waar mogelijk natuurlijk), er zijn veel online [url=https://fixpart.nl/nl]onderdelen[/url] te verkrijgen dus dat wil wel!

  2. Pim Pim

    Het is altijd erg vervelend wanneer je wasmachine kapot gaat. Het is daarom inderdaad erg belangrijk om op het onderhoud te letten. Daarmee kan je veel geld besparen aan reparaties.
    http://www.electroworldtalsma.nl/onze-service/

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.